Sunday, May 15, 2011

Linda running the halfmarathon.

Last Saturday Linda ran the Rocky Mountain Womens Run together with Lisa.




1 comment:

  1. Wat een ervaring! Het rennen van een halve marathon stond al een lange tijd op mijn lijstje. Een telefoontje van Lisa eind Januari was de doorslag om het maar eens waar te maken. De afgelopen weken heb ik redelijk getraind maar niet zoveel als dat ik had gehoopt (haha). Wel nog geïnvesteerd in nieuwe schoenen.
    De uiteindelijke tijd interesseerde me niet zoveel, het doel was om de 21 km non-stop rennend te volbrengen. En dat is gelukt! In 2 uur en 18 minuten (sneller dan ik had ingeschat). Zoals je op de foto's ziet begon ik fris en opgewekt, super gemotiveerd, zenuwachtig en vol energie. De laatste km vielen erg zwaar, er zaten een paar behoorlijke klimmetjes in de laatste 4 km. Eenmaal over de finish wist ik even niet meer hoe ik het had. Een gevoel van geluk, trots, vermoeidheid en een super vaag gevoel in mijn benen maakte zich meester en kickte erin als een explosief. Gelukkig kreeg ik een lekker ruikend warm doekje uitgereikt dat ik stevig tegen mijn ogen heb gedrukt. Mmm...
    S' middags heb ik drie uur lang geslapen en daarna ben ik met Lisa een welverdiend en erg smakelijk biertje gaan drinken op het terras.
    Voor herhaling vatbaar..... zeker weten maar nu nog even niet.

    ReplyDelete